Aankondigingen over uw buurt

Zoals bouwplannen en verkeersmaatregelen.

Dienstverlening

Zoals belastingen, uitkeringen en subsidies.

Beleid & regelgeving

Officiële publicaties van de overheid.

Contactgegevens overheden

Adressen en contactpersonen van overheidsorganisaties.

Wetsvoorstel implementatie Telecomcode

Reactie

Naam Mw MF Engels
Plaats Capelle aan den IJssel
Datum 8 augustus 2019

Vraag1

Artikel 113, derde lid van de Telecomcode verplicht lidstaten erop toe te zien dat eindgebruikers bij de beëindiging van hun contact de mogelijkheid hebben om de digitale televisie-apparatuur (set-top box) via een kosteloze en gemakkelijke procedure terug te geven, tenzij de aanbieder aantoont dat de digitale televisie-apparatuur volledig interoperabel is met de digitale televisiediensten van andere aanbieders, onder wie ook de aanbieder naar wie de eindgebruiker is overgestapt.

Vraag aan aanbieders:
De vraag is hoe dit in de praktijk is geregeld. Wordt dergelijke apparatuur (set-top box) door de eindgebruiker gekocht of gehuurd? Hoe is vervolgens de teruggave van deze apparatuur geregeld en zijn hieraan kosten verbonden?
Dit betekent in de praktijk dat providers zeggen dat de klant de apparatuur gekocht heeft en dat hij maar moet zien wat hij er mee doet.
Het betekent ook dat je ongevraagd een box voor 5G in huis krijgt en ervoor betalen moet.

Aangezien ik geen 5G in huis wil en overigens nergens om mij heen vraag ik u als overheid mij tegen deze praktijken te beschermen!
Ik wil namelijk gewoon bomen en insecten en vogels om mij heen ipv straling waarvan ik (en de WHO met mij) niet weet welke invloed die op mijn gezondheid heeft.

Laten we de democratie in ere houden. En geen 3e Rijk praktijken gaan bezigen. Op de korte termijn is nog nooit iemand gezegend geweest.
Ik hou het verstand op de lange termijn en dan zeg ik:

NEE tegen 5G

Met groet,
Monique Engels
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Terug naar overzicht