Aankondigingen over uw buurt

Zoals bouwplannen en verkeersmaatregelen.

Dienstverlening

Zoals belastingen, uitkeringen en subsidies.

Beleid & regelgeving

Officiële publicaties van de overheid.

Contactgegevens overheden

Adressen en contactpersonen van overheidsorganisaties.

Wetsvoorstel implementatie Telecomcode

Reactie

Naam mevrouw M Plat
Plaats Peize
Datum 1 augustus 2019

Vraag1

Artikel 113, derde lid van de Telecomcode verplicht lidstaten erop toe te zien dat eindgebruikers bij de beëindiging van hun contact de mogelijkheid hebben om de digitale televisie-apparatuur (set-top box) via een kosteloze en gemakkelijke procedure terug te geven, tenzij de aanbieder aantoont dat de digitale televisie-apparatuur volledig interoperabel is met de digitale televisiediensten van andere aanbieders, onder wie ook de aanbieder naar wie de eindgebruiker is overgestapt.

Vraag aan aanbieders:
De vraag is hoe dit in de praktijk is geregeld. Wordt dergelijke apparatuur (set-top box) door de eindgebruiker gekocht of gehuurd? Hoe is vervolgens de teruggave van deze apparatuur geregeld en zijn hieraan kosten verbonden?
Hallo,
Ik ervaar mega-hinder van 5G (en ook van 4 en 3 en 2G maar 5 G is duidelijk nog erger). Waar moet ik wonen als alles een stralingssoep is geworden? Dit is weer een typisch voorbeeld van geld eerst! Die 5G voegt helemaal niks toe aan onze evolutie en levensgeluk! Onze kinderen zijn verslaafd aan de telefoon en de computer en dit is op zich al een heel zorgelijk iets! Wat moet er van deze generatie geworden? Je leert niet mens te zijn met een apparaat. Die 5G wordt zo snel erdoor gedrukt dat ik me ga afvragen wat hier eigenlijk achter deze haast zit? Wie krijgt hier geld voor? Ik niet! Waar is de democratie als ik niet zelf kan kiezen dat ik simpelweg niet in een magnetron wil wonen! En wie is er zo gek om onze bevolking in deze magnetron te willen zetten!! Er is per land een heel groot verschil in wat er toegestaan is aan straling per m2... heel vreemd heeft Nederland een heeeeeeel ruim toegestaan hoe-heet-het dat er veel straling mag zijn. Welke grootmacht kont zit Nederland hier eigenlijk mee te likken met als prijs: de gezondheid van de bevolking!
O maar natuurlijk, 5G is heel handig zodat er (naar ik hoorde als een argument) er een dokter robot gestuurd kan worden naar de woestijn mocht ik daar in de problemen komen. Voor de kans dat dit gebeurt wil ik helemaal niet een leven lang met nog veel meer gezondheidsklachten komen zitten en als het wel gebeurd dan is het gewoon pech en ga ik graag gewoon dood, want zonder al die straling heb ik gelukkig geleefd.. sterker nog ik heb dan veel minder kans op een hartaanval. En what about meneer Ericsson? Die heeft zijn leven lang bij mobieltjes gewerkt totdat hij er doodziek van werd en hij kan nu alleen nog maar in een bos wonen in Noorwegen (oud)! Hier is een docu van... dat zegt toch ook genoeg zelfs als onderzoek nog helemaal niks heeft aangetoond. Verschil is wel dat meneer Ericsson genoeg geld heeft om in het bos te wonen... veel anderen hebben dat niet. Waarom maakt de regering niet de helft van Nederland a la 5G of 10 G wat mij betreft. Degene die dat wil die kan dan lekker daar gaan wonen. Wie dat niet wil.. om wat voor reden dan ook, laat daar ook een plek voor zijn.
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Terug naar overzicht