Aankondigingen over uw buurt

Zoals bouwplannen en verkeersmaatregelen.

Dienstverlening

Zoals belastingen, uitkeringen en subsidies.

Beleid & regelgeving

Officiële publicaties van de overheid.

Contactgegevens overheden

Adressen en contactpersonen van overheidsorganisaties.

Wetsvoorstel implementatie Telecomcode

Reactie

Naam E de Gast
Plaats Bergschenhoek
Datum 8 september 2019

Vraag1

Artikel 113, derde lid van de Telecomcode verplicht lidstaten erop toe te zien dat eindgebruikers bij de beëindiging van hun contact de mogelijkheid hebben om de digitale televisie-apparatuur (set-top box) via een kosteloze en gemakkelijke procedure terug te geven, tenzij de aanbieder aantoont dat de digitale televisie-apparatuur volledig interoperabel is met de digitale televisiediensten van andere aanbieders, onder wie ook de aanbieder naar wie de eindgebruiker is overgestapt.

Vraag aan aanbieders:
De vraag is hoe dit in de praktijk is geregeld. Wordt dergelijke apparatuur (set-top box) door de eindgebruiker gekocht of gehuurd? Hoe is vervolgens de teruggave van deze apparatuur geregeld en zijn hieraan kosten verbonden?
Geachte heer/mevrouw,

Ik wil hierbij laten weten dat ik ten zeerste tegen een verplichte uitrol van het 5G netwerk ben. Dit wordt er mijnsinziens gewoon doorheen gedrukt vanuit de Telecom bedrijven. Wordt er wel aan de gemeenschap gevraagd of men dit 5G netwerk wil. Dit heeft totaal niks met democratie te maken. Denk alstublieft aan de gezondheid en de toekomst van de komende generaties. Er is meer dan genoeg bewijs dat dit grote schade kan gaan berokkenen aan mens , dier en natuur. Het is een grote schande!

Met vriendelijke groet,
E de Gast
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Terug naar overzicht