Aankondigingen over uw buurt

Zoals bouwplannen en verkeersmaatregelen.

Dienstverlening

Zoals belastingen, uitkeringen en subsidies.

Beleid & regelgeving

Officiële publicaties van de overheid.

Contactgegevens overheden

Adressen en contactpersonen van overheidsorganisaties.

Wetsvoorstel implementatie Telecomcode

Reactie

Naam N Smit
Plaats Enschede
Datum 7 september 2019

Vraag1

Artikel 113, derde lid van de Telecomcode verplicht lidstaten erop toe te zien dat eindgebruikers bij de beëindiging van hun contact de mogelijkheid hebben om de digitale televisie-apparatuur (set-top box) via een kosteloze en gemakkelijke procedure terug te geven, tenzij de aanbieder aantoont dat de digitale televisie-apparatuur volledig interoperabel is met de digitale televisiediensten van andere aanbieders, onder wie ook de aanbieder naar wie de eindgebruiker is overgestapt.

Vraag aan aanbieders:
De vraag is hoe dit in de praktijk is geregeld. Wordt dergelijke apparatuur (set-top box) door de eindgebruiker gekocht of gehuurd? Hoe is vervolgens de teruggave van deze apparatuur geregeld en zijn hieraan kosten verbonden?
Beste minister Wiebes, Wie wil er eigenlijk 5G? En ten koste van wat?

Ik vraag u te luisteren en uw eigen, menselijke stem te volgen. Objectief te kijken naar wat het kapitaal van de telecomindustrie en Brussel u opleggen. Ik vraag u om stelling te nemen VOOR gezondheid van alle inwoners van Nederland. Al jaren ervaar ik helaas lijfelijk de gevolgen van nu al aanwezige stralingsbronnen als umts, wifi, dect, 3G, 4G. Ik voel me soms een van de kanariepietjes in de stralingsmijn. Ik heb ermee leren omgaan, o.a. door blootstelling te beperken, wat ook mijn vrijheid beperkt. (o.a. omdat ik het OV niet kan gebruiken, beperkt in openbare ruimtes kan zijn). Maar gaat dat nog lukken bij de volgende technologische ontwikkeling, te weten 5 G? Dit zou een gigantisch netwerk worden met nieuwe en veel sterkere frequenties. De gevolgen hiervan voor gezondheid van mens, plant en dier zijn nauwelijks of niet onderzocht. Bovendien wordt de complexiteit van het menselijk zenuwstelsel niet in ogenschouw genomen. Letterlijk niemand weet wat de gevolgen zullen zijn.
Er is intussen veel wetenschappelijk bewijs, honderden studies, dat laat zien dat de huidige stralingsbronnen, waaronder 3G, 4G, wifi, umts, nu al zorgen voor gezondheids- en concentratieproblemen, DNA-schade, verhoogde kans op kanker, verstoring van de calciumhuishouding in het zenuwstelsel, negatieve effecten op planten en bomen, en meer. Bovendien is duidelijk dat de effecten op kinderen en baby's nog veel sterker zijn, vanwege hun dunnere schedel.
Wees Wijs. Dankuwel!
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Terug naar overzicht