Aankondigingen over uw buurt

Zoals bouwplannen en verkeersmaatregelen.

Dienstverlening

Zoals belastingen, uitkeringen en subsidies.

Beleid & regelgeving

Officiële publicaties van de overheid.

Contactgegevens overheden

Adressen en contactpersonen van overheidsorganisaties.

Wetsvoorstel implementatie Telecomcode

Reactie

Naam Drs w kronenburg
Plaats Eindhoven
Datum 8 september 2019

Vraag1

Artikel 113, derde lid van de Telecomcode verplicht lidstaten erop toe te zien dat eindgebruikers bij de beëindiging van hun contact de mogelijkheid hebben om de digitale televisie-apparatuur (set-top box) via een kosteloze en gemakkelijke procedure terug te geven, tenzij de aanbieder aantoont dat de digitale televisie-apparatuur volledig interoperabel is met de digitale televisiediensten van andere aanbieders, onder wie ook de aanbieder naar wie de eindgebruiker is overgestapt.

Vraag aan aanbieders:
De vraag is hoe dit in de praktijk is geregeld. Wordt dergelijke apparatuur (set-top box) door de eindgebruiker gekocht of gehuurd? Hoe is vervolgens de teruggave van deze apparatuur geregeld en zijn hieraan kosten verbonden?
Ik ben als mede-eigenaar van de publieke infrastructuur , erop tegen dat hierin small-cells worden geplaatst. Ik heb als mens recht op schone lucht , vrij van vervuiling straling en lawaai en daarom ben ik erop tegen dat er daar waar ik leef of mij beweeg, draadloze toegangspunten zijn. Ik wens ook niet als proefkonijn te dienen om te kunnen bekijken wat voor effect wat voor straling dan ook, heeft op ons, mensen.
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Terug naar overzicht