Aankondigingen over uw buurt

Zoals bouwplannen en verkeersmaatregelen.

Dienstverlening

Zoals belastingen, uitkeringen en subsidies.

Beleid & regelgeving

Officiële publicaties van de overheid.

Contactgegevens overheden

Adressen en contactpersonen van overheidsorganisaties.

Wetsvoorstel implementatie Telecomcode

Reactie

Naam w van gerwen
Plaats amsterdam
Datum 8 september 2019

Vraag1

Artikel 113, derde lid van de Telecomcode verplicht lidstaten erop toe te zien dat eindgebruikers bij de beëindiging van hun contact de mogelijkheid hebben om de digitale televisie-apparatuur (set-top box) via een kosteloze en gemakkelijke procedure terug te geven, tenzij de aanbieder aantoont dat de digitale televisie-apparatuur volledig interoperabel is met de digitale televisiediensten van andere aanbieders, onder wie ook de aanbieder naar wie de eindgebruiker is overgestapt.

Vraag aan aanbieders:
De vraag is hoe dit in de praktijk is geregeld. Wordt dergelijke apparatuur (set-top box) door de eindgebruiker gekocht of gehuurd? Hoe is vervolgens de teruggave van deze apparatuur geregeld en zijn hieraan kosten verbonden?
Moet ik me druk maken over apparatuur?
De vraag is of Nederland weer vanuit een economisch belang voorop moet lopen met de invoering van
5G. Wat is er over bekend? Een medicijn moet uitgebreid getest worden voor het op de markt mag komen. En dit niet? De straling van 5G heeft voor de hele natuur inclusief de mens gevolgen. Dit is al duidelijk geworden door de stijgende hoeveelheid mensen die bewust of onbewust last hebben van 2G/3G/4G. Wat doet de overheid (Gezondheidszorg) hiermee? Net als met de aardbevingsschade in Groningen kan dit heel lang
ontkend worden maar uiteindelijk vliegt de ramp ons als een boemerang in het gezicht en zijn de (ook economische) gevolgen voor de samenleving niet te overzien.

De overheid laat een armoede zien in het denken over onze toekomst en over oplossingen om die leefbaar en rechtvaardig te houden.
De 5G mag er niet komen. Nog meer straatmeubilair als verpakking voor de 5G. Hoe kan dat nou? Waar moeten de mensen naartoe die er niet tegen kunnen? Naar Siberië?
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Terug naar overzicht