Aankondigingen over uw buurt

Zoals bouwplannen en verkeersmaatregelen.

Dienstverlening

Zoals belastingen, uitkeringen en subsidies.

Beleid & regelgeving

Officiële publicaties van de overheid.

Contactgegevens overheden

Adressen en contactpersonen van overheidsorganisaties.

Wetsvoorstel implementatie Telecomcode

Reactie

Naam KAHM Danker
Plaats Roermond
Datum 9 september 2019

Vraag1

Artikel 113, derde lid van de Telecomcode verplicht lidstaten erop toe te zien dat eindgebruikers bij de beëindiging van hun contact de mogelijkheid hebben om de digitale televisie-apparatuur (set-top box) via een kosteloze en gemakkelijke procedure terug te geven, tenzij de aanbieder aantoont dat de digitale televisie-apparatuur volledig interoperabel is met de digitale televisiediensten van andere aanbieders, onder wie ook de aanbieder naar wie de eindgebruiker is overgestapt.

Vraag aan aanbieders:
De vraag is hoe dit in de praktijk is geregeld. Wordt dergelijke apparatuur (set-top box) door de eindgebruiker gekocht of gehuurd? Hoe is vervolgens de teruggave van deze apparatuur geregeld en zijn hieraan kosten verbonden?
5 g heeft schadelijke gevolgen vooral voor baby's die met hun hersenen nog zo kwetsbaar zijn voor invloeden van buitenaf. Verder is het zeer schadelijk voor kinderen volwassenen en de natuur.
De gemeente en de overheid heeft een behoorlijke verantwoordelijkheid om hierin te gaan staan voor de waarden die recht doen aan alle bewoners van dit stukje aarde.
Zeer spijtig wanneer er proefkonijnen worden gemaakt van onze kinderen.
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Terug naar overzicht