Aankondigingen over uw buurt

Zoals bouwplannen en verkeersmaatregelen.

Dienstverlening

Zoals belastingen, uitkeringen en subsidies.

Beleid & regelgeving

Officiële publicaties van de overheid.

Contactgegevens overheden

Adressen en contactpersonen van overheidsorganisaties.

Wetsvoorstel implementatie Telecomcode

Reactie

Naam Lbm Egging
Plaats Rheden
Datum 8 september 2019

Vraag1

Artikel 113, derde lid van de Telecomcode verplicht lidstaten erop toe te zien dat eindgebruikers bij de beëindiging van hun contact de mogelijkheid hebben om de digitale televisie-apparatuur (set-top box) via een kosteloze en gemakkelijke procedure terug te geven, tenzij de aanbieder aantoont dat de digitale televisie-apparatuur volledig interoperabel is met de digitale televisiediensten van andere aanbieders, onder wie ook de aanbieder naar wie de eindgebruiker is overgestapt.

Vraag aan aanbieders:
De vraag is hoe dit in de praktijk is geregeld. Wordt dergelijke apparatuur (set-top box) door de eindgebruiker gekocht of gehuurd? Hoe is vervolgens de teruggave van deze apparatuur geregeld en zijn hieraan kosten verbonden?
In verband met mijn electro sensitiviteit (zie ook stichting ehs) word ik doodziek van hoog en laag frequente em velden. Normaal functioneren is niet meer mogelijk. 5g overschrijdt alle grenzen, in ieder geval van 3% van de mensen met EHS (op den duur zal het ook minder gevoelige mensen schaden), en wordt mij /ons opgedrongen met alle gevolgen van dien! Deze impact dient zeer serieus te worden genomen en te worden tegengehouden. Groeten Laura Egging
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Terug naar overzicht