Aankondigingen over uw buurt

Zoals bouwplannen en verkeersmaatregelen.

Dienstverlening

Zoals belastingen, uitkeringen en subsidies.

Beleid & regelgeving

Officiële publicaties van de overheid.

Contactgegevens overheden

Adressen en contactpersonen van overheidsorganisaties.

Wetsvoorstel implementatie Telecomcode

Reactie

Naam Pieta Lettink-Rabouw
Plaats Wilnis
Datum 4 augustus 2019

Vraag1

Artikel 113, derde lid van de Telecomcode verplicht lidstaten erop toe te zien dat eindgebruikers bij de beëindiging van hun contact de mogelijkheid hebben om de digitale televisie-apparatuur (set-top box) via een kosteloze en gemakkelijke procedure terug te geven, tenzij de aanbieder aantoont dat de digitale televisie-apparatuur volledig interoperabel is met de digitale televisiediensten van andere aanbieders, onder wie ook de aanbieder naar wie de eindgebruiker is overgestapt.

Vraag aan aanbieders:
De vraag is hoe dit in de praktijk is geregeld. Wordt dergelijke apparatuur (set-top box) door de eindgebruiker gekocht of gehuurd? Hoe is vervolgens de teruggave van deze apparatuur geregeld en zijn hieraan kosten verbonden?
stem tegen 5G. het is gevaarlijk en ondermijnt sterk onze gezondheid. gebruik aub uw gezonde verstand nu u dat nog heeft, want hersenen en andere organen worden aangetast door straling, dat was al zo met 4g en 5 g is nog erger. Kijk aub naar alle onderzoeken die de gevaren van straling weergeven. voer 5 G niet in in nederland. Laat uw oren niet hangen naar belanghebbenden in de industrie en telefonie/internetwereld. In andere landen in europa zijn de regels tot 1000 keer zo streng als in nederland. voorkom het nieuwe asbest. geen 5G!!!
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Terug naar overzicht