Aankondigingen over uw buurt

Zoals bouwplannen en verkeersmaatregelen.

Dienstverlening

Zoals belastingen, uitkeringen en subsidies.

Beleid & regelgeving

Officiële publicaties van de overheid.

Contactgegevens overheden

Adressen en contactpersonen van overheidsorganisaties.

Wet regulering sekswerk

Reactie

Naam Geen (Mevr S Stone)
Plaats Utrecht
Datum 16 oktober 2019

Vraag1

Wat is uw oordeel over het wetsvoorstel en de memorie van toelichting?
Welke onderdelen vindt u goed?
Welke onderdelen vindt u slecht?
Als er onderdelen zijn die u onduidelijk vindt, dan deze graag hieronder melden, zo mogelijk met enige toelichting.
Als u suggesties voor aanpassing heeft, dan deze graag hieronder melden, zo mogelijk met enige toelichting.
Ik ben hier enorm blij mee. Ik heb afgelopen week een enorme nare dag gehad omdat ik op internet ongewild op een Site van topgeheim.nl terecht kwam ./ hier stond op deze site de linkjes eronder een walgelijk verhaal " ik ben een christenman en verlang naar anale sex met een moslima met een hoofddoek - verlang je ook naar stoute sex ...

Je kon er dan op klikken. Ik werd misselijk in de trein van de woede en voelde me zeer onwel. Ik vind het onacceptabel dat dit op een internet site www.topgeheim.nl vermeld staat en wilde de internet provider aanklagen.

Ik zocht wat verder en zag daarna een link waar je op kon klikken als je een prostituee wilde boeken. Er stond bij van alle dames hebben bij ons een vergunning en staan klaar voor je plezier . Het was zeer gemakkelijk te bereiken en in een fractie van een seconde kunnen alle jonge mannen van 13-100 jaar daar onveilig sex bedrijven en aids de wereld in helpen. Naast de demoralisering van de activiteit " intimiteit" welke voor andere mensen een heilige betekenis heeft of een prachtig doel als vruchtbaarheid en het gebruiken van mensen voor geldmiddelen ( zogenaamd gewenst aangezien de geestelijke materiële en emotionele nood van zowel de mannen en vrouwen die er werken) en vond ik het enorm vervelend omdat ik nachtmerries heb gekregen erdoor. Ik heb gisteren avond gebeden tot God dat deze internet provider echt opgedoekt moet worden. Mijn vraag was - kan een internetprovider zoals topgeheim opgedoekt worden of aangeklaagd worden ? Ik wens dit soort verhalen en mededelingen niet te zien op openbare Sites..
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Terug naar overzicht