Aankondigingen over uw buurt

Zoals bouwplannen en verkeersmaatregelen.

Dienstverlening

Zoals belastingen, uitkeringen en subsidies.

Beleid & regelgeving

Officiƫle publicaties van de overheid.

Contactgegevens overheden

Adressen en contactpersonen van overheidsorganisaties.

Regeling voor de gebruiksvergoeding

Reactie

Naam Anoniem
Plaats Geesteren
Datum 28 mei 2020

Vraag1

Wilt u reageren op de regeling voor de gebruiksvergoeding? Dan kunt u hier uw reactie geven. U kunt dat doen door een bericht achter te laten of door een document te uploaden.
Opleggen van gedoogplichten???? ZIJN JULLIE NU HELEMAAL VAN DE POT GERUKT? Gedoogvergoeding. Langzaam maar zeker bewegen richting onteigening, zeker..... hier ligt een agenda achter (NWO) die niet in het belang is v an ons als mensen. Maar het achterste van de tong, laten jullie niet zien.
Jullie helpen de mensheid om zeep. Willens en wetens of zonder dat je het grotere plan achter de overheden volledig iin het snotje hebt. Verdiep je daar eens in, beleidsmakers... jullie geven de aarde en de mensheid op aan aan stelletje boeven. Jullie helpen hen om onze aarde kaal te plukken in hun (jullie) belang.

Je kan nu denken, dat is weer zo'n typ, negeren maar. Maar ik sta nu op voor onze kinderen en kleinkinderen en ga niet mee in plannen die door jullie bekokstoofd worden zonder overleg met ons als burgers.... de debatten gaan nergens meer over. De tijd dat hier beleid wordt gemaakt is al lang voorbij. Rutte is een verrader van ons erfgoed.

WE DO NOT CONSENT.
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Terug naar overzicht