Aankondigingen over uw buurt

Zoals bouwplannen en verkeersmaatregelen.

Dienstverlening

Zoals belastingen, uitkeringen en subsidies.

Beleid & regelgeving

Officiƫle publicaties van de overheid.

Contactgegevens overheden

Adressen en contactpersonen van overheidsorganisaties.

wetsvoorstel implementatie NRF

geconsulteerd wordt het wetsvoorstel tot wijziging van de Telecommunicatiewet, in verband met de implementatie van het gewijzigd Europees regelgevend kader voor elektronische communicatie

Consultatie berichten

Overzicht van alle berichten bij de consultatie, gesorteerd op datum

Kamerstuk toegevoegd, 8 november 2010

Het wetsvoorstel implementatie NRF is op 3 november 2010 aan de Tweede Kamer aangeboden. De betreffende Kamerstukken zijn te vinden onder nummer 32549 op Overheid.nl

reacties toegevoegd van NPO, Skype, ICT-Office en , 7 juli 2010

Aan het einde van het verslag zijn toegevoegd de openbare reacties op deze consultatie van de NPO, Skype, ICT-Office en NL-Kabel. Deze reacties zijn direct aan het Ministerie van EZ verzonden en met instemming van de betrokkenen alsnog op deze site geplaatst.

Consultatiebericht gepubliceerd, 5 juli 2010

De reactietermijn van deze consultatie sloot op 28 mei 2010. Er zijn in totaal 142 reacties binnengekomen op het wetsvoorstel, waarvan 136 reacties op de internetconsultatie. Het merendeel van de reacties heeft betrekking op het onderwerp netneutraliteit. Ruim dertig reacties betreffen het onderwerp cookies. De overige reacties hebben betrekking op diverse onderwerpen, zoals de universele dienst, frequenties, functionele scheiding, consumentenbescherming en breedband.

Consultatie rapport gepubliceerd, 5 juli 2010

Document toegevoegd, 17 mei 2010

Op 27 en 28 april 2010 zijn door het ministerie van Economische Zaken twee informatieve bijeenkomsten georganiseerd over het concept-wetsvoorstel. Bij beide bijeenkomsten waren ca. 50 belangstellenden aanwezig. Het wetsvoorstel werd toegelicht en er werden door belangstellenden diverse vragen gesteld en opmerkingen naar voren gebracht. Hierbij een kort verslag van beide bijeenkomsten.

  • Verslag bijeenkomsten Impl. NRF 27 en 28 april 2010

Zoeken
Uitgebreid zoeken