Aankondigingen over uw buurt

Zoals bouwplannen en verkeersmaatregelen.

Dienstverlening

Zoals belastingen, uitkeringen en subsidies.

Beleid & regelgeving

Officiële publicaties van de overheid.

Contactgegevens overheden

Adressen en contactpersonen van overheidsorganisaties.

Beleidsvoornemen 3,5 GHz-band

Reactie

Naam AnderNieuws.eu (Janneke Monshouwer)
Plaats Bussum
Datum 17 maart 2019

Vraag1

Wat vindt u van het voorgenomen beleid t.a.v. de uitgifte van de 3,5 GHz-band?

U kunt reageren op alle onderdelen van het beleidsvoornemen. Meer specifiek ziet het ministerie van EZK graag een reactie op de drie vragen in het consultatiedocument (op de laatste pagina).
Ik maak groot bezwaar tegen het (willen) invoeren van 5G. Mensen zijn niet voorgelicht, niet voorbereid. En bovendien maak ik bezwaar tegen technologieën waarvan men nog niet weet wat het effect zal zijn en hoe daarmee om te gaan. Ik maak bezwaar omdat 5G nog véél meer straling geeft dan 4G, en hier worden mensen al erg ziek van. Er komen steeds meer nieuwe electromagnetische velden. Het wordt steeds drukker in de ethersfeer. De menselijke evolutie heeft in de duizenden jaren dat we bestaan dit niet eerder meegemaakt. We openen de doos van Pandora. Het gaat boven onze pet. We vinden dingen uit en lopen er gelijk als gekken achter aan. We nemen niet de tijd om na te denken of we dit wel moeten uitvinden of mee door moeten gaan. Er zijn inmiddels veel wetenschappelijke onderzoeken gedaan naar de gezondheidsgevolgen, zonder dat dit serieus genomen wordt. Denk hierbij o.a. aan het werk van Dr. Samuel Milham, beschreven in zijn boek “Dirty Electricity”. Veel onderzoek gedaan naar relatie electra en leukemie/kanker bij kinderen.
We moeten veel meer bewustzijn ontwikkelen en eerlijk weten wat die gevolgen precies allemaal doen met onze Aarde en onszelf. Het is belangrijk om eerst te weten hoe we ons ertegen kunnen beschermen.
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Terug naar overzicht