Aankondigingen over uw buurt

Zoals bouwplannen en verkeersmaatregelen.

Dienstverlening

Zoals belastingen, uitkeringen en subsidies.

Beleid & regelgeving

Officiƫle publicaties van de overheid.

Contactgegevens overheden

Adressen en contactpersonen van overheidsorganisaties.

Lagere regelgeving implementatie Telecomcode

Reactie

Naam M.I. Potjer
Plaats Mijnsheerenland
Datum 31 oktober 2021

Vraag1

U kunt als belanghebbende uw zienswijze geven over de twee concept-besluiten en de twee concept-regelingen.
Ik geef les aan kinderen en zie dat ze slechter in hun vel zitten nadat ze op een mobiel of digiboard hebben gezeten. Als je er bewust van wordt dan zie je de schade meer om je heen. Om nog maar niet te spreken over de onderzoeken waaruit een verband tussen straling en kanker en andere ziektes naar voren kwam. Zoals ook in dit onderzoek naar voren komt: https://www.mdpi.com/1422-0067/22/7/3772/htm?fbclid=IwAR1trsDQpHCdskW7F_2GIAeLGiuY4jZPtUWUdQM_mXbbm7vUUk37XJANRjg.

Ik vind dus dat er strengere regels moeten komen voor straling. Wellicht dat het aantal burnouts dan ook omlaag gaat en dat levert uiteindelijk ook een betere productiviteit op, wat beter is voor de economie.

Na een lange zoektocht waar mijn lichamelijke klachten vandaan kwamen ben ik erachter dat het door electromagnetische straling kwam. Het is echter supermoeilijk om een woonplek te vinden waar niet veel straling is! Ik dacht dat inclusiviteit belangrijk was in Nederland, maar ik merk er weinig van. Ook mag er wel naar de gevolgen in de natuur gekeken worden. Bijen die de weg niet meer kunnen vinden naar de korf, bomen rondom de zendmasten die niet meer goed groeien en ziektes krijgen. Het is zaak dat de invloed op de natuur ook goed wordt onderzocht!
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Terug naar overzicht