Aankondigingen over uw buurt

Zoals bouwplannen en verkeersmaatregelen.

Dienstverlening

Zoals belastingen, uitkeringen en subsidies.

Beleid & regelgeving

Officiƫle publicaties van de overheid.

Contactgegevens overheden

Adressen en contactpersonen van overheidsorganisaties.

Rijkswet vaststellingsprocedure staatloosheid

Reactie

Naam jos van Veen
Plaats ZWOLLE
Datum 29 september 2016

Vraag1

Er kan op het hele wetsvoorstel worden gereageerd.
"Staatloosheid" is natuurlijk een illusie.Iemand is ergens geboren,heeft ouders en voorouders gehad als voortraject, spreekt een taal die ergens gesproken wordt en is onderworpen aan leefregels die gedeeld worden door anderen in een samenstelling en verblijf in "ergens".
Staatloosheid is een bureaucratische constructie die door asielzoekers maar al te vlot en graag wordt gehanteerd door alle identiteitspapieren weg te gooien, te verbranden of te falsificren..dat levert gek genoeg voordelen op.

Dit voordeel zorgt er voor dat die asielzoekr niet wordt uitgezet..ander worden mn of meer staatloos verklaard doordat een ladsbetsuur hen niet meer als burger terug will hebben en de succesvolle pogingn de asielzoeker weer staatsrjk te maken geblokeerd wordt door het land van oorsprong.

Het ligt dan voor de hand dat het laatste doorvoerland wordt gezien als land van oorsprong. Dan zijn we van het bureaucratisch dilemma en eeuwige voordeel van malversaties af.

Een rechter kan ook niks doen als hij/zij geen effect kan scoren als de asielzoeker en lnad van oorsprong weigert mee te werken.

De rechter dient alleen om het proces van behandeling sterk te verlengen en i als middel vrij zinloos zonder maatregelen waarop kan worden gehandeld.

Anders ontaardt de rechter in volstrekte willekeur in het fahnadelingstraject.
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Terug naar overzicht