Aankondigingen over uw buurt

Zoals bouwplannen en verkeersmaatregelen.

Dienstverlening

Zoals belastingen, uitkeringen en subsidies.

Beleid & regelgeving

Officiƫle publicaties van de overheid.

Contactgegevens overheden

Adressen en contactpersonen van overheidsorganisaties.

regulering smaakjes e-sigaret

Reactie

Naam Anoniem
Plaats Huizen
Datum 2 februari 2021

Vraag1

Wat vindt u van de concept regelgeving?
Typisch geval van betutteling , het is echt niet te geloven dat men dit wilt verbieden en als excuus opgeeft de jeugd te willen beschermen.
Wil je de jeugd beschermen ga dan maar wat doen aan alle met suikers gevulde troep in de supermarkten , of de zoveel verschillende soorten alcohol die overal maar te krijgen is !! Maar alcohol schijnt nogal een gevoelig onderwerp te zijn , agressie en verkeers chaos nooit iets van gehoord door toedoen van een onschuldige vaper , maar laten we die mensen juist afstraffen nu. De jeugd kan elke smaak of variatie alcohol nuttigen, niemand die er wat van zegt , met alle gevolgen Vandoren maar ik als volwassen persoon mag dan geen smaakje in mijn e-sigaret doen. Echt mensen dit gaat te ver !!
Samen met mij zijn er zovelen van het roken afgekomen door het vapen en blijkbaar wil men terug naar vroeger en de mensen liever zien roken weer , zoveel meer vergif in een normale sigaret.
Laat de mensen zelf nog wat kiezen wat ze wel en niet willen doen , wij doen een ander er geen kwaad mee en vraag jezelf nou eens af , is er nou geen erger onderwerp om je druk over te maken ter bescherming van de jeugd ? Ik heb zojuist al een paar opties gegeven, dus laat de minst gevaarlijke nou gewoon voor wat het is en maak je druk over de andere middelen.....
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Terug naar overzicht