Aankondigingen over uw buurt

Zoals bouwplannen en verkeersmaatregelen.

Dienstverlening

Zoals belastingen, uitkeringen en subsidies.

Beleid & regelgeving

Officiƫle publicaties van de overheid.

Contactgegevens overheden

Adressen en contactpersonen van overheidsorganisaties.

Veiling 700, 1400, 2100 MHz

Reactie

Naam Bevers Internet (Dhr. PWJ Bevers)
Plaats Uden
Datum 6 januari 2020

Vraag1

Wat vindt u van het voorgenomen beleid zoals vastgelegd in de diverse regelingen en aanverwante besluiten?
Geachte heer/ mevrouw,
Naar mijn mening en die van diverse wetenschappers zijn de negatieve gevolgen van mobiel dataverkeer nog niet voldoende in beeld gebracht en is er nog veel onduidelijkheid. Dit vergt nog meer onderzoek en om dan maar nieuwe technologie uit te blijven rollen die voor de onderzoeken uitloopt lijkt mij niet wenselijk en zelfs gevaarlijk. Als je de stijging ziet in diverse ziektes zoals kanker in de afgelopen 15 jaar gaan die tegelijk op met de uitrol van het draadloze netwerk, dit geeft geen zekerheid maar wel reden genoeg om deze techonologie met voorzichtigheid tegemoet te treden.
Voor mij is het nog steeds onvoorstelbaar dat kinderen als proefkonijnen gebruiken worden, bijvoorbeeld met het gebruik van de draadloze techniek op lagere scholen. Verder zijn de gemeten straling waardes van de nieuwe draadloze oortjes van Apple bizar maar blijkbaar zijn daar geen goede regels voor. Dus lopen duizenden kinderen en volwassenen met oortjes in hun oor voorzien van draadloze techniek terwijl de mobiele telefoon minimaal 1 / 2 cm van je lichaam verwijderd dient te blijven, dus ook van je oor.
Ik vindt dat de rem op deze technologie kan en dat er eerst maar eens duidelijkheid moet zijn over de gezondheidsrisico's en dat uitgesloten kan worden dat het gevaar oplevert voor onze gezondheid. Dit in plaatst van de stelling dat er geen schadelijke effecten gevonden kunnen worden in onderzoeken, dus omdraaien en de bewijslast en het risico bij de telecom industrie leggen.
Met vriendelijke groet,
Peter Bevers

Zoeken
Uitgebreid zoeken
Terug naar overzicht