Aankondigingen over uw buurt

Zoals bouwplannen en verkeersmaatregelen.

Dienstverlening

Zoals belastingen, uitkeringen en subsidies.

Beleid & regelgeving

Officiële publicaties van de overheid.

Contactgegevens overheden

Adressen en contactpersonen van overheidsorganisaties.

Veiling 700, 1400, 2100 MHz

Reactie

Naam T. Bergman
Plaats Den Haag
Datum 11 januari 2020

Vraag1

Wat vindt u van het voorgenomen beleid zoals vastgelegd in de diverse regelingen en aanverwante besluiten?
De uitrol van 5G is een groot experiment, waarbij mensen en dieren bloot worden gesteld aan grote gezondheidsrisico’s. Artsen en wetenschappers vragen al jaren wereldwijd aandacht voor de onderzoeken waaruit blijkt, dat 5G-straling ziekmakende invloed heeft op levende organismen.
Maar hun stem wordt niet gehoord, aan de kant geschoven voor economische belangen en voor de ‘vooruitgang’ in de vorm van the internet of things.
De regering is als madame Curie, die onbeschermd met röntgenstralen in de weer ging. Maar heden ten dage ga je toch ook niet meer onbeschermd naast een ontplofte kerncentrale staan?
De regering stelt niet alleen de Nederlandse bevolking bloot aan de stralingsgevaren, maar ook zichzelf en hun eigen (klein)kinderen. Hoe onverantwoord kun je bezig zijn?
Waar blijft een tegengeluid vanuit de 2e Kamer?
Er zijn nu al mensen, die gezondheidsklachten hebben van wifi en 4G-straling. Die mensen hun leven is nu al ontwricht. Waar is de zorgplicht van de regering voor hen? Heel ver te zoeken!
Het is toch niet zo moeilijk voorstelbaar dat elektromagnetische straling ons lichaam, wat voor een deel elektromagnetisch wordt aangestuurd, beïnvloedt?!
Je ziet de straling niet, gevoelige mensen voelen hem wel en een stralingsmeter maakt hem hoorbaar. Die straling is er wel degelijk!
Ga eerst eens luisteren naar de wetenschappers, die al onderzoek hebben gedaan naar andere dan warmte-effecten van straling, voordat je het zomaar uitrolt!
Hoe durf je het risico te nemen, om zomaar de hele bevolking bloot te stellen aan 5G!!
Ik ben hier heel bezorgd over!

Zoeken
Uitgebreid zoeken
Terug naar overzicht