Aankondigingen over uw buurt

Zoals bouwplannen en verkeersmaatregelen.

Dienstverlening

Zoals belastingen, uitkeringen en subsidies.

Beleid & regelgeving

Officiƫle publicaties van de overheid.

Contactgegevens overheden

Adressen en contactpersonen van overheidsorganisaties.

Veiling 700, 1400, 2100 MHz

Reactie

Naam Particulier (Dhr. E. Bonte)
Plaats Emlichheim (BRD)
Datum 15 januari 2020

Vraag1

Wat vindt u van het voorgenomen beleid zoals vastgelegd in de diverse regelingen en aanverwante besluiten?
Geachte lezer.

Ik lees niets over de schade die veroorzaakt wordt aan mensen. De gezondheidsschade. Wij zijn naar Duitsland gevlucht omdat mijn vrouw ernstig ziek wordt als ze in een omgeving verkeerd waar (te veel) straling is. En zo ken ik talloze mensen vanuit het lotgenotennetwerk die (ernstig) ziek worden van straling. Geen wetenschappelijk bewijs zeggen RIVM en Gezondheidsraad. Hoe zit het met het bewijs van onschadelijkheid? Dat is er helemaal niet, terwijl er duizenden peer reviewed wetenschappelijke onderzoeken zijn die wel gevolgen en (blijvende) schade aantonen. Bij twijfel toch niet inhalen? De praktijk heeft altijd gelijk werd door mijn vroegere leraren op school gezegd. Als de praktijk dan is dat er (steeds meer) mensen ziek worden van straling dan moet je daar als overheid toch wat aan doen? Hoe zit het met burn-outs, tinitus, solk-klachten, ADHD, PDD-nos, ALS en steeds meer mensen die allergisch worden voor allerlei stoffen waaronder MCS? Veruit de grootste groei is de laatste tientallen jaren geweest de exponentiele toename van draadloze communicatiesystemen (om het even simpel te houden). Als overheid moet je daar toch wat mee doen? Of is onze overheid al zover dat het economische (schijn)gewin ver boven de gezondheid van de burgers gaat? Wat te denken van medische kosten en zorgkosten van al die klachten die kunnen en daadwerkelijk onstaan door al die straling?
Ik ben zeer teleurgesteld in de overheid. Als er ook maar een klein beetje lood in speelgoed zit staat Nederland op zijn kop. Maar deze materie waar je als burger niets over te zeggen hebt kan maar doorgaan.
Schande overheid!!!!!

Kortom: ik vindt het voorgenomen beleid zoals vastgelegd in de diverse regelingen een aanfluiting van het serieus nemen van klachten van mensen. En verzoek u te stoppen met uitrollen van 5G. Eerst onafhankelijk onderzoek en luisteren naar stralingsslachtoffers en dan verder kijken.

Met groeten

Egbert Bonte, stralingsvluchteling woonachtig in de Bondsrepubliek Duitsland.
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Terug naar overzicht