Aankondigingen over uw buurt

Zoals bouwplannen en verkeersmaatregelen.

Dienstverlening

Zoals belastingen, uitkeringen en subsidies.

Beleid & regelgeving

Officiële publicaties van de overheid.

Contactgegevens overheden

Adressen en contactpersonen van overheidsorganisaties.

Wet kind, draagmoederschap en afstamming

Reactie

Naam Anoniem
Plaats Krimpen aan de Lek
Datum 19 mei 2020

Vraag1

Wilt u reageren op het wetsvoorstel dan kunt u hier uw reactie geven. U kunt dat doen door een bericht achter te laten of door een document te uploaden.
Ik maak graag gebruik van mijn burgerrecht door tegen dit 'onmenselijke ' wetsvoorstel te stemmen.

*De regeling voor draagmoederschap en versterking van het recht op afstammingsinformatie sluit aan bij de veranderingen en behoeften in de samenleving van vandaag en in de toekomst. ? Antwoord: Welke veranderingen en behoeften? Elke eeuw kent haar kinderroof en kindermisbruik ten bate van de (vaak rijke) volwassenen. En wie in de toekomst kan kijken, mag nú opstaan. Die mag direct een paar nieuwe wetsvoorstellen schrijven ten bate van de 'verschijnende' toekomst. Kinderhandel moet strafbaar zijn.

*Het kind staat hierbij centraal, meer in het bijzonder de ontwikkeling van diens afstammingsidentiteit en de bescherming van banden met personen die een belangrijke rol spelen in diens leven. ? Antwoord: Laat kinderen hun levende ouders kennen en regel dat kinderhandel en kinderkoop niet kan en mag bestaan in hun en onze toekomst. Pas dan schrijf je historie. Nu alleen maar een slap aangepast bestaand onmenselijk wetsvoorstel. Mens, waar is uw hart en ziel en verstand gebleven? Dit wetsvoorstel dient herschreven te worden. Ten bate van het kind dat zogezegd altijd in de volksmond 'de toekomst heeft'. Laten wij dan kiezen voor een toekomst zonder mogelijkheden om als volwassenen gerechtelijk geoorloofd te kunnen handeldrijven met ouderschap.
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Terug naar overzicht