Aankondigingen over uw buurt

Zoals bouwplannen en verkeersmaatregelen.

Dienstverlening

Zoals belastingen, uitkeringen en subsidies.

Beleid & regelgeving

Officiƫle publicaties van de overheid.

Contactgegevens overheden

Adressen en contactpersonen van overheidsorganisaties.

Intrekkingswet Zondagswet

Reactie

Naam Staphorst (Familie P. Mensink)
Plaats Staphorst
Datum 23 mei 2016

Vraag1

Wilt u reageren op het voorstel om de Zondagswet in te trekken? Dan kunt u hier uw reactie geven. U kunt dat doen door een tekst te typen of door een document te uploaden.
Wat erg dat Nederland zo ver moet afdwalen... We kunnen zo geen zegen van God verwachten, maar roepen daarmee een vloek uit over ons land!
De zondagsrust moet blijven, omdat God dat zo heeft ingesteld.
Het is een zegen om een rustdag te hebben, om alles even los te laten en je te ontspannen. Daardoor krijg je weer energie voor de nieuwe week. Als je zo'n rustdag weglaat, krijg je nog meer overspannen mensen in Nederland! Het is niet voor niets door God ingesteld. Tot zegen voor de mens.
En wat is het fijn om een dag samen met je gezin samen te kunnen zijn. Tijd en aandacht voor elkaar te hebben. Erg waardevol!
En dan heb ik nog niet eens gehad over het belangrijkste doel van de zondag: in alle rust en vrijheid naar Gods huis te gaan. Dat is het grootste voorrecht van de zondag. Om elke week weer in de kerk samen te mogen komen, om te luisteren naar Gods stem. Er is niks heerlijker dan in de kerk te mogen zijn!

Zoeken
Uitgebreid zoeken
Terug naar overzicht