Aankondigingen over uw buurt

Zoals bouwplannen en verkeersmaatregelen.

Dienstverlening

Zoals belastingen, uitkeringen en subsidies.

Beleid & regelgeving

Officiële publicaties van de overheid.

Contactgegevens overheden

Adressen en contactpersonen van overheidsorganisaties.

Wet vervroegd stemmen in het stemlokaal

Reageren op consultatie

Hieronder staan één of meer vragen die horen bij de consultatie. U kunt uw reactie geven in de ruimte onder de vraag. Daarnaast is het mogelijk om een document aan uw reactie toe te voegen, bijvoorbeeld als u achtergrondinformatie wilt bijvoegen. Neem geen persoonsgegevens op in uw reactie of het document dat u toevoegt aan uw reactie.

Direct naar document toevoegen

Vraag 1 van 3

Wilt u reageren op de Wet vervroegd stemmen in het stemlokaal? Dan kunt u hier uw reactie geven. U kunt dat doen door een bericht achter te laten of door een document te uploaden.

Vraag 2 van 3

In welke mate voldoet het voorliggend wetsvoorstel aan de behoefte van kiezers om meer tijd en flexibiliteit te hebben om hun stem uit te brengen?

Vraag 3 van 3

Vinden gemeenten, medewerkers van gemeenten en ander personeel dat betrokken is bij de verkiezingen, dat met het voorliggend wetsvoorstel voldoende rekening is gehouden met de verzwaarde uitvoeringslast? Indien dit niet het geval is, kunnen zij dan aangeven op welke specifieke punten meer ondersteuning nodig is vanuit het Rijk. Dit kan zowel betrekking hebben op financiële ondersteuning als om meer praktische ondersteuning.

Zoeken
Uitgebreid zoeken