Overheid.nl | Internetconsultatie

De wegwijzer naar informatie en diensten van alle overheden

Hoog contrast

Zoeken

Zoek uitgebreid

Transparantie maatschappelijke organisaties

Reageren op consultatie

    Stap
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Een e-mailadres kan maar één keer gebruikt worden per consultatie. Na het versturen van uw reactie krijgt u een bevestiging toegestuurd naar het e-mailadres dat u hier opgeeft. In deze bevestigingsmail staat een link naar de consultatie website die u moet aanklikken om uw reactie te bevestigen. Dit om misbruik van de site tegen te gaan. Het is daarom van belang dat u hier uw e-mailadres juist invult.

Geef hier het e-mailadres aan dat u wilt gebruiken

Type hier nogmaals hetzelfde e-mail adres

Persoonlijke gegevens

Anoniem reageren op een consultatie is niet toegestaan. Daarom dient u hier uw naam en woonplaats op te geven. Uw gegevens worden gebruikt voor het verwerken van de inzending. Meer informatie vindt u in het privacystatement.

Uw reactie wordt onder vermelding van uw organisatienaam (indien van toepassing), voorletter, achternaam en plaats gepubliceerd op de website. Als u niet wilt dat uw reactie op de site wordt gepubliceerd kunt u dit hieronder aangeven. Uw reactie wordt in dat geval niet gepubliceerd behoudens de verantwoordelijkheid van de overheid op grond van een wettelijke informatieverplichting of rechterlijke uitspraak.

Eerste letter van uw naam/namen

Uw achternaam

De naam van uw organisatie of bedrijf

Uw woonplaats of de vestigingsplaats van uw organisatie of bedrijf.

Velden met * zijn verplicht

Instellingen