Aankondigingen over uw buurt

Zoals bouwplannen en verkeersmaatregelen.

Dienstverlening

Zoals belastingen, uitkeringen en subsidies.

Beleid & regelgeving

Officiële publicaties van de overheid.

Contactgegevens overheden

Adressen en contactpersonen van overheidsorganisaties.

Besluit beveiligde verbinding met overheidswebsites en -webapplicaties

Reageren op consultatie

  1. Huidige stap: Stap 1
  2. Stap 2
  3. Stap 3

Hieronder staan één of meer vragen die horen bij de consultatie. U kunt uw reactie geven in de ruimte onder de vraag. Daarnaast is het mogelijk om een document aan uw reactie toe te voegen, bijvoorbeeld als u achtergrondinformatie wilt bijvoegen. Neem geen persoonsgegevens op in uw reactie of het document dat u toevoegt aan uw reactie.

Direct naar document toevoegen

Vraag 1 van 3

Wilt u reageren op Besluit beveiligde verbinding met overheidswebsites en -webapplicaties? Dan kunt u hier uw reactie geven. U kunt dat doen door een bericht achter te laten of door een document te downloaden.

Vraag 2 van 3

Wat vindt u van het toepassingsbereik van de verplichting om de beveiligingsstandaarden toe te passen? Moeten meer of minder organisaties onder deze wettelijke verplichting vallen?

Vraag 3 van 3

De beveiligingsstandaarden moeten ingesteld worden conform de richtlijnen van het Nationaal Cyber Security Centrum. Wat vindt u van het idee om te bepalen dat de instellingen die in de richtlijn de kwalificaties 'uit te faseren' krijgen, op termijn (bv. 1 juli 2020) verwijderd moeten worden?

Zoeken
Uitgebreid zoeken