Aankondigingen over uw buurt

Zoals bouwplannen en verkeersmaatregelen.

Dienstverlening

Zoals belastingen, uitkeringen en subsidies.

Beleid & regelgeving

Officiële publicaties van de overheid.

Contactgegevens overheden

Adressen en contactpersonen van overheidsorganisaties.

Besluit medische hulpmiddelen

Reageren op consultatie

  1. Huidige stap: Stap 1
  2. Stap 2
  3. Stap 3
  4. Stap 4

Hieronder staan één of meer vragen die horen bij de consultatie. U kunt uw reactie geven in de ruimte onder de vraag. Daarnaast is het mogelijk om een document aan uw reactie toe te voegen, bijvoorbeeld als u achtergrondinformatie wilt bijvoegen. Neem geen persoonsgegevens op in uw reactie of het document dat u toevoegt aan uw reactie.

Direct naar document toevoegen

Vraag 1 van 6

Permanente rimpelvullers mogen alleen voor reconstructieve doeleinden worden gebruikt. Het is verboden permanente rimpelvullers voor cosmetische doeleinden te gebruiken. Wat vindt u van het voornemen om dit verbod te behouden?

Vraag 2 van 6

Wat vindt u van de aanvullende eisen die gesteld worden aan herverwerking van hulpmiddelen voor eenmalig gebruik (wegwerpproducten)? Mist u noodzakelijke eisen? Zitten er overbodige eisen tussen?

Vraag 3 van 6

Wat vindt u van de eisen die gesteld worden aan herverwerking (steriliseren, desinfecteren, reinigen, etc.) van herbruikbare hulpmiddelen? Mist u noodzakelijke eisen? Zitten er overbodige eisen tussen?

Vraag 4 van 6

Wat vindt u van het voornemen om particuliere klinieken (net als ziekenhuizen) te verplichten om te werken met een deskundige op het gebied van herverwerken (steriliseren, desinfecteren, reinigen, etc.)?

Vraag 5 van 6

Kunt u zich vinden in de geschatte gevolgen voor de regeldruk?

Zoeken
Uitgebreid zoeken